Βορίδης: Ο Τσίπρας από Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου έγινε εξημερωμένο κατοικίδιο - iefimerida.gr

Βορίδης: Ο Τσίπρας από Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου έγινε εξημερωμένο κατοικίδιο

Μάκης Βορίδης /Φωτογραφία: Intime news
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάκης Βορίδης επέμεινε στη λογική της ανταλλαγής που έκανε η κυβέρνηση με τη συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να κερδίσει την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων.

Μάλιστα έκανε λόγο για κατάπτυστο αντάλλαγμα και πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει εξημερωμένο κατοικίδιο που περιφέρεται στις ευρωπαϊκές αυλές για να τον δείχνουν τι καλός και φρόνιμος έγινε.

«Κατάπτυστο είναι το αντάλλαγμα γιατί για να εξασφαλίσετε το μέτρο για τις συντάξεις που εσείς νομοθετήσατε δώσατε τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Και το μέτρο για τις συντάξεις το εξασφαλίσατε σε μια συγκυρία που όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι μελίρρυτοι για τον κ. Τσίπρα και από ανατροπέας, επαναστάτης και Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου έγινε εξημερωμένο κατοικίδιο, περιφερόμενο στις ευρωπαϊκές αυλές να τον δείχνουν τι καλός και φρόνιμος έγινε. Ένα "δωράκι" που τακτοποίησε και το θέμα των Σκοπίων να μην πάρει; Η ώρα που θα φύγετε, ζυγώνει. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στρατηγική. Και το θετικό είναι ότι από το πρώτη φορά Αριστερά, ο ελληνικός λαός θα λέει Ποτέ ξανά Αριστερά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάκης Βορίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ