Η Μέγκαν Μαρκλ πιο... έγκυος από ποτέ -Εβαλε ήδη πολλά κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ πιο... έγκυος από ποτέ -Εβαλε ήδη πολλά κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίσημη εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί η δούκισσα του Σάσεξ σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο Λονδίνο, φορώντας ένα υπερβολικά στενό φόρεμα που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Η εγκυμονούσα Μέγκαν, που αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί την άνοιξη, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα αξίας 834 λιρών της αμερικάνικης εταιρείας Brock Collection για την περίσταση, συνδυάζοντάς το με ένα χοντρό γκρι παλτό της καναδικής μάρκας Soia & Kyo, αξίας 450 λιρών.

Η Μέγκαν Μαρκλ πιο... έγκυος από ποτέ -Εβαλε ήδη πολλά κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Μέγκαν Μαρκλ πιο... έγκυος από ποτέ -Εβαλε ήδη πολλά κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει ψηλοτάκουνες μπεζ γόβες και τα μαλλιά της τα είχε και πάλι πιασμένα σε κότσο. Ωστόσο, το φόρεμα φαινόταν πολύ στενό επάνω της, με αποτέλεσμα το στήθος της να ασφυκτιά. Κι ενώ αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι περίπου 6 μηνών έγκυος, η κοιλιά της δείχνει πολύ φουσκωμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royal.addicted) στις 18 Δεκ, 2018 στις 3:24 πμ PST


Η πρώην ηθοποιός επισκέφθηκε το κέντρο φροντίδας Royal Variety Charity προκειμένου να φέρει λίγη χαρά στους συνταξιούχους ηθοποιούς. Κατά την είσοδό της, στο κέντρο, η Μέγκαν μίλησε με κάποιους από τους φιλοξενούμενους, με κάποιον να της λέει πως είναι όλοι «πολύ καλοί φίλοι» και η Μέγκαν να απαντά: «Ελπίζω να μπορέσω να ενταχθώ στο κλαμπ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????????? ??? ?????????? (@megandharryofsussex) στις 18 Δεκ, 2018 στις 3:04 πμ PST




Η επίσκεψη έρχεται εν μέσω εικασιών πως η βασίλισσα σύντομα θα δώσει μία από τις patronage της στην Μέγκαν. Οι patronage είναι οι φιλανθρωπίες που έχει επιλέξει να γίνει προστάτιδα η βασίλισσα Ελισάβετ.

Τον περασμένο μήνα, η δούκισσα και ο σύζυγός της παρακολούθησαν την ετήσια Royal Variety Show, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, της οποίας είναι προστάτιδα η βασίλισσα, και που βοηθά όσους εργάστηκαν επαγγελματικά στην βιομηχανία του θεάματος, να λάβουν βοήθεια λόγω γήρατος, κακής υγείας ή δύσκολων περιόδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ