Φλαμπουράρης για ΣΚΑΪ: Κι εμένα μου έκαψαν το σπίτι, δεν το έκανα θέμα - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης για ΣΚΑΪ: Κι εμένα μου έκαψαν το σπίτι, δεν το έκανα θέμα

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φαλμπουράρης ανέφερε από το βήμα της βουλής πως οι επιθέσεις που έχει δεχθεί στο σπίτι του προέρχονται από τους ίδιους ανθρώπους οι οποίοι χθες έβαλαν την βόμβα στον ΣΚΑΪ ή αντίστοιχους με αυτούς.

«Καταδικάζω αυτή την εγκληματική πράξη ενάντια του Σκάι αλλά επειδή γνωρίζετε ότι 2,5 φορές μου έχουν κάψει το σπίτι οι αντίστοιχοι ή οι ίδιοι κι άλλες 10 φορές μου έχουν επιτεθεί, γνωρίζετε πολύ καλά ότι εγώ δεν το έκανα θέμα έτσι όπως έχετε κάνει εσείς το θέμα του ΣΚΑΪ».

Μάλιστα ο κ. Φλαμπουράρης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι τρέφει το διχασμό και τρέφεται από αυτόν.
«Θεωρώ ότι είμαστε δύο ξεχωριστοί κόσμοι ο πολιτικός πολιτισμός από δω, η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης από την άλλη. Ο κόσμος θα κρίνει. Τρέφετε τον διχασμό και σας τρέφει. Κάποιοι από σας υπήρξαν και εξαιρετικά κερδοφόροι, που δεν είναι εδώ μέσα, πάντως όχι η ελληνική αριστερά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ