Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη -Τι εκπομπές θα κάνει - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη -Τι εκπομπές θα κάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα ευφυέστατο teaser ο ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού. Ή μάλλον καλύτερα την ομάδα που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του!

Σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.»!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη στο ΣΚΑΪ θα είναι ενδεχομένως και τρεις και θα ξεκινήσουν από το Φεβρουάριο.

Το Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, μετά το Survivor (ενδεχομένως να κάνουν την ίδια εβδομάδα πρεμιέρα), ενώ το Βινύλιο το οποίο θα είναι ανανεωμένο θα προβάλλεται μια με δυο φορές την εβδομάδα, λίγοι πριν τα μεσάνυχτα. Ανοιχτό μένει ο Αντώνης Κανάκης να κάνει και μια τρίτη εκπομή, ενδεχομένως και μέσα στη σεζόν που ξεκινάει!

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη -Τι εκπομπές θα κάνει | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Κανάκης ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ