Eως και διπλάσια χρήση δεδομένων με τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE για επαγγελματίες

Η οργάνωση και η διοίκηση μιας επιχείρησης δεν είναι αυτό που γνωρίζαμε. Σήμερα, οι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αξιοποιούν την τεχνολογία για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στις επιχειρήσεις τους.

Υπάρχουν πλέον, εφαρμογές για την τιμολόγηση, την επεξεργασία πληρωμών, την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, την ενημέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών αλλά και την αποθήκευση αρχείων.

Κι όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα κινητό τηλέφωνο. Όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα τους σε καθημερινή χρήση για την εργασία τους.

Για του λόγου το αληθές, την τελευταία πενταετία, η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE, έχει πενταπλασιαστεί, ενώ το 2018 η κίνηση των data των επιχειρησιακών συνδρομητών αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte.

Γι’ αυτό και η εταιρεία ανασχεδίασε τα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες, προσφέροντας έως και διπλάσια MB, αλλά και συνολικά εμπλουτισμένες παροχές.

Τα νέα προγράμματα για τους επαγγελματίες

Ειδικότερα, η νέα σειρά προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες, COSMOTE Business Mobile, προσφέρει περισσότερα MB, που σε κάποια προγράμματα είναι έως και διπλάσια για χρήση Internet από το κινητό και έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Παράλληλα, η COSMOTE εμπλουτίζει συνολικά τις παροχές (χρόνο ομιλίας, MB, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum. Τα νέα προγράμματα προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Pass. Επιπλέον, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

Την ίδια ώρα, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων τους, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα
Oι επαγγελματίες, μέσα από τα νέα προγράμματα κινητής, έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη από 98% και 94% αντίστοιχα.

Επισημαίνεται δε, πως το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.

Επίσης, η COSMOTE έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications.

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ