Η λεπτομέρεια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας που δεν πρόσεξε κανείς - iefimerida.gr

Η λεπτομέρεια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας που δεν πρόσεξε κανείς

Η οικογενειακή φωτογραφία του Γούιλιαμ και της Κέιτ που συνόδευσε την royal ευχετήρια κάρτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2018, η ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ήταν σχεδόν μόνιμο θέμα στη διεθνή lifestyle ατζέντα: κι όχι άδικα, μιας και τα μέλη της έζησαν ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές.

Ενας λαμπερός γάμος, μια γέννηση, μια βάπτιση, ένα νέο μέλος που έρχεται.

Τα διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία έδιναν αδιάλειπτα τροφή στα media και οι εμφανίσεις των μελών της οικογένειας (του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον -και των παιδιών τους- και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ) καταγράφονταν καρέ-καρέ.

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, στη δημοσιότητα ήρθαν οι ευχετήριες κάρτες της βασιλικής οικογένειας για τις γιορτές.

Τις συνοδεύουν ξεχωριστές φωτογραφίες που αντανακλούν κομμάτι της royal οικογενειακής ζωής.

Η φωτογραφία που είδαμε σε μια από τις χριστουγεννιάτικες κάρτες δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους σε μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή.

To καρέ έκανε τον γύρο των μέσων και των social media και (υπερ)αναλύθηκε για το περιεχόμενό του. Μόνο που υπάρχει μια λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε στο royal οικογενειακό πορτρέτο.

Η λεπτομέρεια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας που δεν πρόσεξε κανείς με φωτογραφίες επαλήθευσης, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ