O νέος δίσκος του Δημήτρη Μητροπάνου με τραγούδια του Μάριου Τόκα - iefimerida.gr

O νέος δίσκος του Δημήτρη Μητροπάνου με τραγούδια του Μάριου Τόκα

σχέδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να αποτίσουν το «ύστατο χαίρε» στον Δημήτρη Μητροπάνο, ωστόσο οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα καινούργια του τραγούδια το προσεχές διάστημα, καθώς ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε ηχογραφήσει ανέκδοτα τραγούδια του Μάριου Τόκα.

Μπορεί το δίδυμο Τόκας-Μητροπάνος που συνδέθηκε στη μνήμη όλων με τα «Λαδάδικα» και τη «Σαλονίκη» να βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων, ωστόσο ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε προλάβει να συμμετάσχει σε ένα ειδικό αφιερωματικό δίσκο, με ανέκδοτα τραγούδια του αγαπημένου συνθέτη, το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Minos-EMI διαθέτει ανέκδοτο υλικό με τραγούδια από την σχεδιαζόμενη συνεργασία του Δημήτρη Μητροπάνου με τον Μίνωα Μάτσα.

Στα σχέδια του αείμνηστου ερμηνευτή ήταν να ηχογραφήσει τόσο το «Άξιον Εστί» όσο και τον «Επιτάφιο» (και τα δύο σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη), ενώ στις 5 Ιουνίου θα βρισκόταν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι προκειμένου να συμμετάσχει σε συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ