Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για το GNTM κάπως... άγρια -«Ακου το κατινίδιο...» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για το GNTM κάπως... άγρια -«Ακου το κατινίδιο...» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εύη Ιωαννίδου, η τελευταία της κλίκας της φωτιάς αποχώρησε χθες από το GNTM.

Είχε μείνει τελευταία με την Αννα Αμανατίδου αλλά οι κριτές επέλεξαν ότι η Εύη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει.

Η Άννα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου είπε: «Την φάγαμε την Εύη. Πήρα την ικανοποίησή μου. Η σιγουριά θα σε φάει. Άντε π@@λο τωρα! Δεν άξιζα, δεν άξιζα; Αλλά είδες ποια σε έβγαλε; Κατάλαβες Ευούλα; Σε έβγαλα από το GNTM που μου έλεγες πως δεν κάνω για μοντέλο. Τώρα χαιρέτα μας. Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

Το κρεσέντο της Αννας Αμανατίδου δεν ήρθε βέβαια στο ξαφνικό. Δεν αποχώρησε η κολλητή της αλλά μια άλλη διαγωνιζόμενη η οποία την είχε βάλει στη γωνία από την αρχή λέγοντάς της κατάμουτρα από την πρώτη ημέρα ότι δεν αξίζει που είναι στο παιχνίδι. Οι λόγοι όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ήταν και προσωπικοί, αφού Αμανατίδου και Μέγκι γνωρίζονταν και πριν το παιχνίδι με την πρώτη να κλέβει φίλο της δεύτερης.

Επίσης, το χθεσινό ξέσπασμα της Αμανατίδου δεν ήταν άσχετο με τα όσα είχαν προηγηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα. Η Εύη κατά τη φωτογράφιση δεν έχανε ευκαιρία να λέει στην κάμερα πόσο ατάλαντη είναι η Αννα, εκφράζοντας τη σιγουριά της ότι εκείνη θα έφευγε το βράδυ και την ίδια ώρα πόσο καλή είναι η ίδια και πόσο σίγουρη ότι θα πάει στον τελικό.

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να σχολιάσει την κόντρα Αμανατίδου-Ιωαννίδου και μάλιστα λίγο καυστικά, ή μάλλον λίγο... χοντρά, αποκαλώντας την Άννα Αμανατίδου «κατινίδιο», γράφοντας πως δεν αντέχει τόσες κατινιές.

Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για το GNTM κάπως... άγρια -«Ακου το κατινίδιο...» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση για το GNTM κάπως... άγρια -«Ακου το κατινίδιο...» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Ναταλία Γερμανού Εύη Ιωαννίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ