Το μοντέλο του Playboy ξαναχτυπά: Τριγυρνούσε γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μοντέλο του Playboy ξαναχτυπά: Τριγυρνούσε γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο [εικόνες]

Μάρζα Παπέν/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μία φορά το μοντέλο Μαρζα Παπέν καθώς φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή έξω στο Βατικανό.

Το μοντέλο που είχε σοκάρει όταν είχε φωτογραφηθεί έξω από την Αγία Σοφία δείχνοντας το αιδοίο της, τώρα ξαναχτύπησε.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο του Playboy φωτογραφήθηκε αυτή την φορά γυμνό στο Βατικανό κουβαλώντας έναν μεγάλο σταυρό μπροστά από τον Ναό του Αγίου Μάρκου.

Το γυμνό μοντέλο δεν πέρασε όμως απαρατήρητο και από τους αστυνομικούς, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, συνέλαβαν εκείνη τον φωτογράφο της και τους οδήγησαν στα κρατητήρια όπου παρέμειναν για 10 ώρες.

Το μοντέλο του Playboy ξαναχτυπά: Τριγυρνούσε γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ακριβώς τη στιγμή που έβαζα το εσώρουχό μου δύο περιπολικά έφτασαν ξαφνικά και τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν πεζή λέγοντας ‘τα διαβατήρια σας παρακαλώ’»περιέγραψε η Παπέν και συμπλήρωσε: «Άλλη μία φορά πίσω από τα κάγκελα σε ένα μικροσκοπικό κελί».

Ο Αυστραλός φωτογράφος αποκάλυψε αργότερα ότι ο σταυρός με τον οποίο φωτογραφήθηκε το μοντέλο ήταν δημιουργία ενός φίλου του από το Μπαλί.

Πάντως δεν ήταν η μοναδική πόζα που έκανε το μοντέλο στην Ρώμη, καθώς η Πάπεν φωτογραφήθηκε γυμνή στο δρόμο περπατώντας και πάνω σε μία βέσπα.

Στο Βατικανό έβγαλε ακόμη μία φωτογραφία, δείχνοντας την πίσω όψη της.

Το μοντέλο του Playboy ξαναχτυπά: Τριγυρνούσε γυμνή στο Βατικανό με ένα σταυρό στον ώμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του κόσμου, όπως είχε κάνει και αυτή από την Αγία Σοφία, όπου επιδείκνυε τα γεννητικά της όργανα κάτω από την μαύρη μπούρκα της στην πόρτα του ναού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Page for MARISA PAPEN (@marisapapen.for.real) στις 22 Οκτ, 2018 στις 11:04 μμ PDT

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βατικανό γυμνή μοντέλο Playboy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ