Παππάς: «Μεταξύ χυδαίου και γελοίου το επιχείρημα ότι ενέπνευσε τους βομβιστές το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Παππάς: «Μεταξύ χυδαίου και γελοίου το επιχείρημα ότι ενέπνευσε τους βομβιστές το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ με την τοποθέτηση βόμβα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και του ομίλου Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε δήλωσή του χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως «βασικό ηθικό αυτουργό της επίθεσης» στο κτίριο που φιλοξενεί τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή, καθώς είχαν στοχοποιήσει εδώ και καιρό το συγκρότημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε έντονο ύφος, κάνοντας λόγο για «συκοφαντία που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» και επαναβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής του «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει στον ΣΚΑΪ η Κουμουνδούρου.

Στον χορό της αντιπαράθεσης μπήκε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Σε ανάρτησή του στο twitter χαρακτηρίζει« μεταξύ χυδαίου και γελοίου» το επιχείρημα ότι τους βομβιστές τους ενέπνευσετο εμπάρκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

«Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου» έγραψε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε την ανάρτησή του:

Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ