Εκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά - iefimerida.gr

Εκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά

Εκπτωση 50% στα εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και φέτος θα έχουν έκπτωση οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές που υπηρετούν στα νησιά, στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα), για το διάστημα από 20/12/2018 έως και 08/1/2019, μέτρο στο οποίο προχωρούν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Απαραίτητη θεωρείται η επίδειξη (με οποιαδήποτε μορφή, πχ fax, e- mail, κτλ) σχετικής βεβαίωσης, που να αναφέρει το σχολείο που υπηρετούν, από τη διεύθυνση εκπαίδευση στην οποία ανήκουν.

Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι: ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, JOY CRUISES ΝΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκπτωση ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ