Βόμβα στον ΣΚΑΪ: «Προοδευτικοί νέοι κουκουλοφόροι» πίσω από το χτύπημα λέει ο Ψαριανός - iefimerida.gr

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: «Προοδευτικοί νέοι κουκουλοφόροι» πίσω από το χτύπημα λέει ο Ψαριανός

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στο βήμα της Βουλής -Φωτογραφία: Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε όσους κρύβονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ως «προοδευτικούς νέους κουκουλοφόρους» και τους συνέδεσε με τους άγριους βανδαλισμούς και τις ταραχές που έγιναν τα πρώτα χρόνια του μνημονίου.

Μάλιστα ο κ. Ψαριανός όπως ανέφερε συμφώνησε απολύτως με την αναφορά του πρωθυπουργού περί δειλών και σκοτεινών τύπων αλλά πρόσθεσε ότι αυτές οι ενέργειες έχουν την αρχή τους στα πρώτα χρόνια του μνημονίου και έκανε λόγο για εκείνους που ξήλωναν πεζοδρόμια αλλά και έκαιγαν ανθρώπους μέσα στις τράπεζες.

«Τώρα που όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες ελπίζω να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις που ξεκίνησαν με μπογιές με ξηλώματα πεζοδρομίων με καύσεις ανθρώπων μέσα σε τράπεζες κι άλλα περιστατικά εδώ και οχτώ χρόνια.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ