Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Εφαρμόζετε τις παιδικές κομμουνιστικές ονειρώξεις σας σε ένα καπιταλιστικό σύστημα - iefimerida.gr

Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: Εφαρμόζετε τις παιδικές κομμουνιστικές ονειρώξεις σας σε ένα καπιταλιστικό σύστημα

Ο Αδωνις Γεωργιάδης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι κομμουνιστές ή καπιταλιστές, ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

«Δεν γίνεται να είσαι κομμουνιστής και να πιστεύεις στο ευρώ, στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην καπιταλιστική οικονομία, δεν γίνεται, δεν είστε κομμουνιστές, είστε κανονικοί καπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καπιταλιστική», είπε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε το κυβερνών κόμμα να σταματήσει να προσπαθεί να μπερδέψει τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό, λέγοντας πως αυτό το μπέρδεμα προκαλεί ένα καταστροφικό για τη χώρα αποτέλεσμα.

«Εσείς θέλετε να φαντασιώνεστε ότι είστε κομμουνιστές και εφαρμόζετε τις παιδικές κομμουνιστικές σας ονειρώξεις σε ένα καπιταλιστικό σύστημα και αυτό δημιουργεί αυτό που ζει η Ελλάδα σήμερα, την μιζέρια, την φτώχεια, την αδυναμία. Διαλέξτε ή θα είστε κομμουνιστές και θα πάτε σε κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, σε εξαρτημένη σχέση εργασίας και σε ελεγχόμενα μέσα παραγωγής ή θα πάτε στο καπιταλισμό που σημαίνει χαμηλοί φόροι, χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές κίνητρα για επενδύσεις. Το ανάμεικτο δεν δουλεύει είναι καταστροφικό, καταδικάζει τη χώρα στο βούρκο», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ