Ο Τόνι Μαυρίδης δεν έχει εισπράξει ευρώ από την Παπαρίζου εδώ και επτά χρόνια - iefimerida.gr

Ο Τόνι Μαυρίδης δεν έχει εισπράξει ευρώ από την Παπαρίζου εδώ και επτά χρόνια

Τόνι Μαυρίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα ανάμεσα στο πρώην αγαπημένο ζευγάρι συνεχίζεται με τελευταία πράξη του δράματος το καινούργιο εξώδικο που έστειλε ο Τόνι στην Έλενα ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο με σκοπό να εισπράξει τα κέρδη του.

«Στείλαμε ένα τελευταίο εξώδικο, όπου επικαλούμαστε λογοδοσία για την εταιρία στην οποία συμμετέχει με 20% ο κύριος Μαυρίδης. Ζητάμε να παρουσιαστούν όλα τα βιβλία και τα στοιχειά της εταιρίας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι τα κέρδη που πρέπει να εισπράξει ο κος Μαυρίδης όλα αυτά τα χρόνια, από το 2005 μέχρι σήμερα», δηλώνει ο δικηγόρος του Τόνι, Γιάννης Καρούζος, στην κάμερα του Star.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο Τόνι Μαυρίδης δεν έχει εισπράξει ευρώ από την συμμετοχή του στην εταιρία, εδώ και επτά χρόνια.

Το επόμενο ραντεβού των δυο πλευρών, «η τελευταία προσπάθεια που κάνουμε», όπως χαρακτηριστικά λέει ο δικηγόρος του Μαυρίδη, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις δυο το μεσημέρι.

Αν η πλευρά της τραγουδίστριας δεν παραβρεθεί στην συνάντηση που έχει ζητηθεί, ο μάνατζερ θα κινηθεί νομικά προχωρώντας σε αγωγές και μηνύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ