Οταν η Μέγκαν Μαρκλ έπαιζε με τον Αστον Κούτσερ -Παιδάκι, με κολλημένο μαλλί [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ έπαιζε με τον Αστον Κούτσερ -Παιδάκι, με κολλημένο μαλλί [βίντεο]

Αστον Κούτσερ- Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τώρα να μην έχει καμία σχέση με τις κάμερες, τα σενάρια και γενικότερα την υποκριτική, καθώς πλέον είναι μία Δούκισσα, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ κάποτε πήγαινε από κάστινγκ σε κάστινγκ για να βρει δουλειά.

Συγκεκριμένα, τα βρετανικά ΜΜΕ βρήκαν ακόμη ένα θέμα με επίκεντρο την Μέγκαν Μαρκλ για να ασχοληθούν και δημοσίευσαν το παλιό της βιογραφικό.

Η φωτογραφία ανέβηκε πρώτα στα social media δείχνοντας την φωτογραφία που είχε η Μέγκαν Μαρκλ στο βιογραφικό της καθώς και όλα της τα επαγγελματικά βήματα που είχε κάνει μέχρι στιγμής.

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ έπαιζε με τον Αστον Κούτσερ -Παιδάκι, με κολλημένο μαλλί [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Οταν η Μέγκαν Μαρκλ έπαιζε με τον Αστον Κούτσερ -Παιδάκι, με κολλημένο μαλλί [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα ρίχνοντας μία ματιά στο βιογραφικό της, θα παρατηρήσει κανείς πως μεγαλύτερο κατόρθωμα της Μέγκαν Μαρκλ ήταν πως είχε παίξει στο πλευρό του Αστον Κούτσερ στην ταινία «Σχεδόν έρωτας».

Παντως ο ατζέντης που δημοσίευσε στα social media την φωτογραφία ανέφερε πως πριν γίνει διάσημη από την σειρά Suits, ο ίδιος δυσκολευόταν να της βρει δουλειά, ενώ αναρωτήθηκε αν το τηλέφωνο που είχε τότε λειτουργεί ακόμη και σήμερα.

«Είχα τη χαρά να συναντήσω την υπέροχη Meghan Markle αρκετές φορές ως ατζέντης, αλλά δεν μπορούσα να πείσω το πρακτορείο να κάνει συμβόλαιο μαζί της. Εκείνη συνέχισε να τηλεφωνεί. Χμμμμ, αναρωτήθηκα σήμερα αν το τηλέφωνό της εξακολουθεί να λειτουργεί; Είχα πραγματικά ένα ένστικτο γι ‘αυτήν τόσο πολύ που είχα τη φωτογραφία/ το βιογραφικό και το κινητό της στα αρχεία μου. Θα προσπαθήσω να την τηλεφωνήσω αύριο. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να ενημερώσω το νέο ιδιοκτήτη του αριθμού»,ανέφερε αναλυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ