Εξι Κρητικοί εξελέγησαν στην Πολιτική Γραμματεία της ΝΔ -Η χαρά του Λευτέρη Αυγενάκη - iefimerida.gr

Εξι Κρητικοί εξελέγησαν στην Πολιτική Γραμματεία της ΝΔ -Η χαρά του Λευτέρη Αυγενάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα 210 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξελέγησαν και 6 στελέχη από την Κρήτη και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης εξέδωσε ανακοίνωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους Λευτέρη Ζερβό, Μανώλη Χαιρέτη, Νίκο Κεφαλογιάννη, Μανώλη Γαγάνη, Στέλιο Σπανουδάκη και Νεκτάριο Παπαβασιλείου για την εκλογή τους στη νέα Πολιτική Επιτροπή του Κόμματός μας.
Η ισχυρή κρητική παρουσία στο ανώτατο συλλογικό όργανο της μεγαλύτερης κεντροδεξιάς παράταξης της Ευρώπης, την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για όλους μας και επιβράβευση των κοινών μας αγώνων.
Αποτελεί εχέγγυο πως η Κρήτη είναι προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί δουλεύουμε συντεταγμένα και ενωμένοι για τις εκλογικές μάχες που έρχονται. Όλοι μαζί, θα οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε μια μεγάλη νίκη.
Με τη σκληρή δουλειά όλων μας και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε. Για μια δυνατή Κρήτη σε μια ισχυρή Ελλάδα.
Καλούς αγώνες, καλή δύναμη!»

Ας σημειωθεί ότι το 80% των μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ανήκουν στην ευρύτερη επιρροή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρουσία κατέγραψαν και οι Αντώνης Σαμαράς, Αδωνις Γεωργιάδης και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι εξέλεξαν τους δικούς τους «εκλεκτούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ