ΑΕΚ: Πολύ «βαρύ» το κλίμα για τον Ουζουνίδη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Πολύ «βαρύ» το κλίμα για τον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα της ΑΕΚ στο κακό γήπεδο της Λάρισας χθες το απόγευμα, ήταν κάτι παραπάνω από κακή.

Σε πολλά σημεία αποκαρδιωτική. Οι δύο χαμένοι βαθμοί, η απόδοση που δεν φτάνει στα στάνταρ των απαιτήσεων του επιπέδου της ΑΕΚ και η απόσταση από την κορυφή, από την 2η και 3η θέση που ολοένα μεγαλώνει έχουν χτυπήσει... καμπανάκια στους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο εκτός έδρας, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και μετά υπάρχει η διακοπή για τις γιορτές. Το κλίμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι «βαρύ». Ο κόσμος της ΑΕΚ που τον στήριξε πριν καν τον δει με την «κιτρινόμαυρη» φόρμα της ΑΕΚ το καλοκαίρι και μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, λίγους μήνες είναι απογοητευμένος βλέποντας το κλαμπ να κάνει μόνο... πισωγύρισμα σε όλα τα επίπεδα.

Δεδομένα και γίνονται σοβαρές σκέψεις για το θέμα προπονητή εντός ΑΕΚ. Απόφαση δεν έχει ληφθεί, δείχνει να υπάρχει δισταγμός για το αν πρέπει να αντικατασταθεί τώρα ο Ουζουνίδης και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ισορροπία και ηρεμία για να αποφασίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μαρίνος Ουζουνίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ