Μπορεί τα βρετανικά ΜΜΕ να ασχολούνται πλέον περισσότερο με τα ντυσίματα της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά γνωστά brands φαίνεται πως «ψηφίζουν» ακόμη Κέιτ Μίντλετον.
Κι αυτό γιατί το φόρεμα που είχε φορέσει η Δούκισσα του Κέμπριτζ το 2015 σε εμφάνισή της μετά από την δίμηνη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της γέννησης της πριγκίπισσας Charlotte, μπορείς να το βρεις στα Mango.
Βέβαια το φόρεμα που είχε φορέσει τότε η Κείτ Μίντλετον στο Anna Freud Center ήταν του διάσημου σχεδιαστή Ralph Lauren, αλλά το γνωστό σε όλους μας brand επέλεξε να βγάλει και ένα δικό του, ολόιδιο.
Ετσι όσες δεν μπορούσαν να δώσουν 1.000 λίρες για να αποκτήσουν ακριβώς το ίδιο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, τώρα μπορούν να κάνουν ένα παρόμοιο δικό τους με μόνο 40 ευρώ.
Μάλιστα η εταιρία δεν δημιούργησε ένα, αλλά δύο φορέματα, ώστε οι πελάτισσες να έχουν και δυνατότητα επιλογής.
Η μόνη διαφορά στα φορέματα Mango με αυτό που φόρεσε η Μίντλετον είναι πως αυτά έχουν καρό σχέδιο και πιε ντε πουλ.
Ωστόσο το ύφασμα, ο γιακάς και τα μανίκια είναι ολόιδια με αυτό που είχε φορέσει η Δούκισσα το 2015. Βρες τα εδώ.