Ανδρας παραλίγο να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου λόγω ερωτικής απογοήτευσης - iefimerida.gr

Ανδρας παραλίγο να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Γέφυρα Ρίο- Αντίρριο/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, οταν 35χρονος άντρας πέρασε έξω απο τα κάγκελα με σκοπό να πέσει στο κενό και να αυτοκτονήσει.

Το συμβάν συνέβη στις 14:50 το μεσημέρι όπου τότε υπάλληλοι των διοδίων είδαν απο τις κάμερες τον 35χρονο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αμεσα κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό, που έστειλε σκάφος αλλά και ασθενοφόρο.

Μετά απο μια ώρα ο άντρας μεταπείστηκε και ο συναγερμός έληξε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24.news, o 35χρονος με την πλάτη στραμμένη προς τη θάλασσα, απευθύνθηκε κουρασμένος σε Ανώτατο Αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που βρισκόταν στο σημείο: «Πάρε με αγκαλιά» του είπε, και εκείνος ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιθυμία του. Ο 35χρονος παρολίγον αυτόχειρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, βρέθηκε σφιχτοαγκαλιασμένος με τον αξιωματικό και έτσι δόθηκε αίσιο τέλος, στην περιπέτεια.

Κατά τις ίδιες πηγές ο άντρας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω ερωτικής απογοήτευσης που σε συνδυασμό με την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, επιδείνωσε την ήδη βεβαρυμένη ψυχολογία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίο Αντίρριο Γέφυρα αυτοκτονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ