Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Ενα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού τύλιξε το κτίριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Ενα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού τύλιξε το κτίριο [βίντεο]

Βόμβα στο ΣΚΑΪ/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ενα μεγάλο μαύρο σύννεφο καπνού τύλιξε το κτίριο, την ώρα που τα τζάμια έγιναν χίλια κομμάτια» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο iefimerida.gr την στιγμή που η βόμβα στα γραφεία του ΣΚΑΪ εξερράγη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως βρισκόταν στο περίπτερο δίπλα από τον σταθμό την ώρα που εξερράγη η βόμβα, ενώ η κυκλοφορία επί της Εθνάρχου Μακαρίου είχε διακοπεί μισή ώρα περίπου πριν προκληθεί η ισχυρή έκρηξη.

«Γύρω στις 2μιση ώρα καθόμασταν έξω να δούμε τι γίνεται και οι αστυνομικοί μας είπαν να καθίσουμε μέσα γιατί υπάρχει προειδοποίηση για βόμβα. Στις 2: 37 η βόμβα εξερράγη, αμέσως μας φώναξαν να μπούμε μέσα σε κάποιο κτίριο και να μην βγούμε καθόλου έξω», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας που είδε την έκρηξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόμβα στον ΣΚΑΪ ΣKAΪ έκρηξη βόμβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ