Super League: Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, 1-0 την Ξάνθη - iefimerida.gr

Super League: Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, 1-0 την Ξάνθη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε σήμερα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, της Ξάνθης με 1-0!

Και έτσι κατέκτησε τους τρεις πρώτους βαθμούς του τη φετινή σεζόν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 59ο λεπτό ο Μπετινέλι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε θέαμα, «παρηγοριά» για τους λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες της Ριζούπολης. Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και είχε τις καλύτερες στιγμές, όπως αυτή στο 29ο λεπτό, όταν δυνατό σουτ του Ντεφεντερίκο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ξάνθη ήταν σε κακή ημέρα και ελάχιστες φορές μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 59ο λεπτό ευτύχησαν να δουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Μπεντινέλι, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ζίβκοβιτς για το 1-0. Στο τελευταίο 20λεπτο η Ξάνθη πήρε μέτρα μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας οπισθοχώρησε και κάλυψε τα νώτα του, για να κρατήσει τελικά την πολύτιμη νίκη και τους ακόμη πιο πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόλλων Σμύρνης Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ