Οι πιο παράξενες ιδέες που χρηματοδοτήθηκαν - Μαξιλάρι «κράνος», ποτήρια που τα τρως και μια πατατοσαλάτα - iefimerida.gr

Οι πιο παράξενες ιδέες που χρηματοδοτήθηκαν - Μαξιλάρι «κράνος», ποτήρια που τα τρως και μια πατατοσαλάτα

Οι πιο παράξενες ιδέες που χρηματοδοτήθηκαν - Μαξιλάρι- «κράνος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ίδρυσή της πλατφόρμας συλλογικής χρηματοδότησης Kickstarter το 2009 μέχρι και σήμερα, 156.000 ιδέες έχουν βρει τα κεφάλαια που χρειάζονται για να τις κάνουν πράξη.

Στο πέρασμα του χρόνου έχουν χρηματοδοτηθεί διάφορες ιδέες για ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, εφευρέσεις πάσης φύσεως, καθώς οι δημιουργοί -αντί να αναζητούν επενδυτές και funds- «βγαίνουν» στο Kickstarter και, συνήθως, με ένα βίντεο προσπαθούν να πείσουν τους επισκέπτες της πλατφόρμας να δώσουν τον οβολό τους και, έτσι, να επενδύσουν σε μία ιδέα.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθει και διανεμηθεί στους υποψήφιους επιχειρηματίες 4 δισ. δολάρια και κάποιες από αυτές ίσως να ήταν εκκεντρικές. Ομως κάποιες είναι πραγματικά παράξενες

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηματοδότηση ιδέες μαξιλάρι ποτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ