Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει ανανέωση με δεκάδες νέους υποψήφιους - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει ανανέωση με δεκάδες νέους υποψήφιους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του σήμερα στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, θα προαναγγείλει σύμφωνα με πληροφορίες ότι στις 10 Ιανουαρίου, ακριβώς 3 χρόνια από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος, θα ανακοινώσει δεκάδες νέους υποψήφιους.

Πολλοί από αυτούς πολιτεύονται για πρώτη φορά και δεν έχουν ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών. Ανάμεσά τους θα είναι 30 γυναίκες, ενώ πολλοί θα είναι κάτω των 40 ετών. Οι περισσότεροι προέρχονται από το μητρώο στελεχών, ενώ θα ανακοινωθούν για να τους δοθεί ο χρόνος να τους γνωρίσουν οι πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται στην ομιλία του να επισημάνει ότι δεν θα ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στον «ολισθηρό δρόμο» και θα τον κατηγορήσει εκ νέου ότι είπε «ναι» εκεί που όλοι είπαν «όχι». Ακόμη, θα χαρακτηρίσει «αντισυγκέντρωση» την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ Συνέδριο ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ