Η καλύτερη βίλα του κόσμου και τα μυστικά της -Σπα, πισίνες, σινεμά και ενυδρείο με 50 είδη τροπικών ψαριών - iefimerida.gr

Η καλύτερη βίλα του κόσμου και τα μυστικά της -Σπα, πισίνες, σινεμά και ενυδρείο με 50 είδη τροπικών ψαριών

Ξεκούραση στην καλύτερη βίλα του κόσμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η καλύτερη βίλα του κόσμου συνδυάζει την πολυτέλεια με την προστασία από αδιάκριτα βλέμματα και η διαμονή σε αυτήν κοστίζει 150.000 δολάρια την εβδομάδα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα resort, το οποίο αποτελείται από επτά βίλες με ξεχωριστές πισίνες και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 14 άτομα, ενώ βρίσκεται μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Συνήθως ενοικιάζεται από παρέες φίλων, οικογένειες, ζευγάρια ή εταιρείες και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από μια εξωτική παραλία, όπου οι ένοικοι μπορούν να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas για την καλύτερη βίλα του κόσμου, τις παροχές της και τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς στην εξωτική Ταϊλάνδη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίλα πολυτέλεια resort Ταϊλάνδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ