Πύργος: Κλειστό γυμναστήριο μετατράπηκε σε... πισίνα -Τα νερά της βροχής έτρεχαν σαν καταρράκτες, κατά τη διάρκεια αγώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πύργος: Κλειστό γυμναστήριο μετατράπηκε σε... πισίνα -Τα νερά της βροχής έτρεχαν σαν καταρράκτες, κατά τη διάρκεια αγώνα [βίντεο]

Τα νερά έτρεχαν σαν καταρράκτες/ Φωτογραφία: ilialive
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Πύργου, όπου το νερό έτρεχε από την οροφή, κατά τη διάρκεια αγώνα.

Οι παίκτες των εφηβικών ομάδων μπάσκετ ΓΕΠ και ΑΕ Βαρθολομιού, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο κλειστό γυμναστήριο ένιωθαν σαν να έπαιζαν σε... ανοιχτό γήπεδο, αφού τα νερά της καταιγίδας έμπαιναν από την οροφή, σχηματίζοντας... καταρράκτες.

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, ενώ τα νερά προκάλεσαν φθορές στο παρκέ του γηπέδου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive, που επισημαίνει ότι το πρόβλημα με την οροφή είναι γνωστό στη δημοτική αρχή από το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω κλειστό γυμναστήριο έχουν φιλοξενηθεί αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, αλλά και σημαντικές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πύργος κλειστό γυμναστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ