Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε αθλήτρια στον Άγιο Κοσμά - iefimerida.gr

Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε αθλήτρια στον Άγιο Κοσμά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονα προβλήματα προκάλεσαν από το μεσημέρι οι θυελλώδεις άνεμοι στην Αττική, ενώ μια κοπέλα τραυματίστηκε μέσα στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά από πτώση δένδρου. Η κοπέλα ήταν στο χώρο του στίβου όταν από τον δυνατό αέρα έπεσε πάνω της το δένδρο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία της Πυροσβεστικής και οι διασώστες απεγκλώβισαν την κοπέλα, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Μέχρι και αυτή την ώρα το κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί πάνω από 230 κλήσεις για παροχή βοήθειας, που αφορούν κυρίως κοπές δέντρων που έπεσαν από τον αέρα και απομάκρυνση πινακίδων και άλλων αντικειμένων από τους δρόμους.

Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν κυρίως τα νότια προάστια (Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βούλα) και το κέντρο της Αθήνας, ενώ τις τελευταίες ώρες τα προβλήματα εντοπίζονται περισσότερο στον Πειραιά (Κορυδαλλό, Δραπετσώνα, Αμφιάλη), καθώς και στο Χαϊδάρι και το Αιγάλεω. Αντίθετα στα βόρεια προάστια τα περιστατικά ήταν ελάχιστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ