Η Ναταλία Γερμανού σφάζει με το γάντι την Τραϊάνα Ανανία μετά την κόντρα της με τον Παπαδόπουλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ναταλία Γερμανού σφάζει με το γάντι την Τραϊάνα Ανανία μετά την κόντρα της με τον Παπαδόπουλο [βίντεο]

Ναταλία Γερμανού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση στην κόντρα της Τραϊάνα Ανανία και του Κυριάκου Παπαδόπουλου πήρε η Ναταλία Γερμανού, η οποία και τα έβαλε με την ηθοποιό.

Σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά το μήνυμα που έστειλε ο ποδοσφαιριστής στην ηθοποιό μέσω Instagram και στο οποίο της έλεγε «Καλημέρα», η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Τραϊάνα Ανανία έκανε τόσο θέμα το μήνυμά του, μιλώντας περί σεξιστικής συμπεριφοράς σε δημοσίευσή της στο Facebook, όπου και αποκάλυψε αναλυτικά την στιχομυθία τους.

Mάλιστα η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως έχει τσαντιστεί με την ηθοποιό, όχι επειδή έχει κάνει φωτογραφίες με εσώρουχα και έχει χορέψει τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες στο Twitter, αλλά για άλλον λόγο.

Συγκεκριμένα ανέφερε :

«Νομίζω έχω τσαντιστεί πάρα πολύ με την Τραϊάνα Ανανία. Δεν θα πέσω στην εύκολη παγίδα «τι θέλεις τώρα κι εσύ που χορεύεις τσιφτετέλι ή που φωτογραφίζεσαι με τα εσώρουχα». Προσοχή, μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Δεν έχει καμία σημασία πώς φωτογραφίζεται μια γυναίκα, με το αν θα επιτρέψει σεξουαλική παρενόχληση σε οποιονδήποτε άνδρα. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Έχω τσαντιστεί για άλλο λόγο.

Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα η παρενόχληση για να το ευτελίζουμε, να το κάνουμε φτηνό, να το κάνουμε της πλάκας, απλώς για να ακουστεί το ονοματάκι μας. Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να πέφτουμε σε αυτή την τρυπούλα «Κάποιος μου έστειλε μια καλημέρα στο instagram, πάμε να τον ξεφτιλίσουμε γιατί θα με παίζουν τα sites για ένα μήνα». Δεν το κάνεις αυτό σε έναν άνθρωπο που σου είπε «γεια σου, τι κάνεις»; Επιλέγεις να μην απαντήσεις κι αν συνεχίσει ή σε προσβάλει, υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η παρενόχληση είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πράγμα! Σταματήστε να την ευτελίζετε! Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Είναι όλο λάθος! Διανύουμε πολύ ευαίσθητες εβδομάδες», ανέφερε η παρουσιάστρια καταλήγοντας πως τα θέματα της παρενόχλησης γυναικών και ανδρών είναι πολύ σοβαρά θέματά.

«Είναι ένα κορίτσι που… πώς να το πω κομψά; Κάπως τις λένε αυτές, νεραϊδοκρουσμένες αλλά όχι με την κακή έννοια. Μιλάνε με νεράιδες τα καλλιτεχνάκια. Είναι λίγο αλλού. Επειδή διανύουμε δύσκολες εβδομάδες, το θέμα της παρενόχλησης γυναικών και ανδρών είναι πάρα πολύ σοβαρό. Μην το πιάνουμε στο στόμα μας επί ματαίω!», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ