Η φωτό που αποδεικνύει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (αν και το κρύβει) ξέρει από τα παλιά παίκτρια του My Style Rocks [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φωτό που αποδεικνύει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (αν και το κρύβει) ξέρει από τα παλιά παίκτρια του My Style Rocks [εικόνες]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία φωτογραφία από τα παλιά αποκάλυψε την στενή φιλία που διατηρεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με παίκτρια του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, για ακόμη μία φορά οι χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν το ριάλιτι μόδας έψαξαν και βρήκαν φωτογραφία από πέρσι, όπου η παρουσιάστρια του My Style Rocks έπαιρνε πρωινό μαζί με την... Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Στην φωτογραφία, λοιπόν, η παρουσιάστρια και η παίκτρια του My Style Rocks απολαμβάνουν τον καφέ τους αγκαλιασμένες και χαμογελούν στον φακό.

Να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα Σουλτάτη δεν μπήκε στο My Style Rocks από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά περίπου ένα μήνα πριν. Εχει επιλεχτεί δύο φορές ως προτεινόμενη για αποχώρηση, αλλά έχει παραμείνει στον διαγωνισμό.

Βρε ποια μας θυμίζει, ποια μας θυμίζει.... Αααα ναι.... Την Κωνσταντίνα...περισυ.... Καμια δεν γνωρίζει καμία εκεί μέσα τελικά... #MystyleRocksGR pic.twitter.com/Oc9EyQ3v1F

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ