Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα]

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη και μοναδική φωτογραφία από τη γαμήλια δεξίωση δημοσίευσαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ένα εξάμηνο μετά το γάμο τους.

Μπορεί να πέρασαν 7 ολόκληροι μήνες, αλλά ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να δημοσιεύσουν τώρα τη μία και μοναδική τους φωτογραφία από τη γαμήλιά τους δεξίωση στο που έγινε στην οικία του πρίγκιπα Καρόλου στο Γουίνδσορ, όπου και υποδέχθηκαν, μετά το γάμο περίπου 200 καλεσμένους του.

Βέβαια υπάρχει λόγος που δημοσιεύτηκε η φωτογραφία τώρα, καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι επέλεξε αυτή να είναι η χριστουγεννιάτική τους κάρτα για φέτος.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πλάτη στο τεράστιο κήπο της οικίας του Καρόλου να βλέπουν αγκαλιασμένοι τη βροχή από τα πυροτεχνήματα.

Την φωτογραφία τράβηξε ο Κρις Άλερτον, ενώ το ζευγάρι προτίμησε να τη δημοσιοποιήσει στην ασπρόμαυρη εκδοχή της.

Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα για όσους δεν θυμούνται, οι μοναδικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τους νεόνυμφους ήταν πριν από την γαμήλια δεξίωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ όπου το ζευγάρι έμπαινε στο κάμπριο αυτοκίνητό του για να κατευθυνθεί προς την οικία του Πρίγκιπα Κάρολου αποκαλύπτοντας έτσι μόνο τις στιλιστικές τους επιλογές.

The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share a new photograph from their Wedding Reception at Frogmore House on 19th May.

The photograph, which features on Their Royal Highnesses’ Christmas card, was taken by photographer Chris Allerton. pic.twitter.com/PQPUuRwnIj

Τότε μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ είχε φορέσει ένα πολύ πιο νεανικό, σέξι και χολιγουντιανό νυφικό, με την υπογραφή της Stela McCartney, με το οποίο μάλιστα θεωρήθηκε ότι απέτισε φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς θύμιζε ένα φόρεμα σε ίδια γραμμή που είχε φορέσει η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Η νύφη είχε φορέσει ακόμη στην γαμήλια δεξίωση και ένα δαχτυλίδι της Lady D, με μια τεράστια πέτρα ακουαμαρίν.

Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα] | iefimerida.gr 2

Τέλος από την γαμήλια δεξίωση είχε κυκλοφορήσει και ένα βίντεο, το οποίο όμως έδειχνε μόνο το εσωτερικό του παλατιού και κάποιους από τους καλεσμένους.

Η πρώτη και μοναδική φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη γαμήλια δεξίωσή τους [εικόνα] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ