Euroleague: Νίκησε τη Ζαλγκίρις και βλέπει οκτάδα η Μπάγερν - iefimerida.gr

Euroleague: Νίκησε τη Ζαλγκίρις και βλέπει οκτάδα η Μπάγερν

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mπάγερν πήρε το θρίλερ του Μονάχου, επικρατώντας με 88-84 της Ζαλγκίρις.

«Μάχη» μέχρι το τελευταίο λεπτό έγινε στην Audi Dome. O Μπράντον Ντέιβις μείωσε στο καλάθι (85-83) με εναπομείναντα χρόνο 11 δεύτερα, με δική του βολή η Ζαλγκίρις βρέθηκε ξανά στο -2, 86-84, για να «καθαρίσει» την 6η νίκη των Βαυαρών ο Ντέρικ Ουίλιαμς (27π.), με 2/2 βολές.

Άξιοι συμπαραστάτες του Ουίλιαμς ήταν οι Γιόβιτς, Λούτσιτς και Ντέντοβιτς (από 11 πόντους). Από τους Λιθουανούς, ο Μπράντον Ντέιβις είχε συγκομιδή 21 πόντους, ενώ 19 πρόσθεσε ο Λεό Βέστερμαν. Αυτή ήταν η 7η ήττα της ομάδας του Σαρούνας Γιασκικεβίτσιους, με τη γερμανική ομάδα να... βλέπει οκτάδα.

Στην Ισπανία, η Γκραν Κανάρια ήταν ανώτερη της Μπουντούτσνοστ και πανηγύρισε την 5η νίκη της, 95-85, σε 12 αγωνιστικές. Με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει εκτός οκτάδας, αμφότερες ήθελαν πολύ τους 2 βαθμούς. Πέντε παίκτες των νικητών σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων. Ο Αλεν Ομιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μαυροβουνίου που μείωσε στους 6 πόντους (91-85) χωρίς να πετύχει κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ