12ο Συνέδριο ΝΔ -Κώστας Καραμανλής: «Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή» [βίντεο] - iefimerida.gr

12ο Συνέδριο ΝΔ -Κώστας Καραμανλής: «Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή» [βίντεο]

Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δήλωση προσερχόμενος στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαμηνύσει ότι στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση «όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι στόχος της ΝΔ είναι ο σχηματισμο ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας και ότι απαιτείται ισχυρή διακυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε συγκεκριμένα: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία. Διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης».

Για να καταλήξει: «Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να την διασφαλίσει και σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 12ο Συνέδριο ΝΔ Κώστας Καραμανλής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ