Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τρολάρει τους Βρετανούς -«Brexit δεν θέλατε;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τρολάρει τους Βρετανούς -«Brexit δεν θέλατε;» [βίντεο]

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Χαβιέ Μπετέλ- φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια δήλωση όλο ειρωνεία, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου απάντησε αιχμηρά σε ερώτηση δημοσιογράφου στις Βρυξέλλες για το Brexit.

Η ερώτηση ήταν, ότι αν δεν δεχθούν οι ευρωπαίοι τις απαιτήσεις που έχει η Τερέζα Μέι, θα οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις σε αδιέξοδο και σε σκληρό Brexit, χωρίς συμφωνία.

«Δική σας επιλογή ήταν το Brexit, όχι δική μου...» απάντησε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και άφησε σύξυλο τον δημοσιογράφο.

Ολα συνέβησαν στην διάρκεια της συνοδου κορυφής στην οποία συμμετείχε η Τερέζα Μέι και όπου προσπάθησε να πείσει τους ευρωπαίους ομολόγους της, ότι θα χρειαστεί να κάνουν και νέες παραχωρήσεις στις απαιτήσεις των Βρετανών, ώστε να μπορέσει να γίνει δεκτή η συμφωνία.

Η απάντηση όμως των 26 δεν διέφερε και πολύ από την απάντηση που έδωσε ο Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός, που ήταν του τύπου «Brexit δεν θέλατε;»

PM of Luxembourg - No deal ? So what? Brexit is your choice not mine ... ??? pic.twitter.com/4wqYn4ILTm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουξεμβούργο Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ