PROTERGIA: Ο κορυφαίος προμηθευτής ενέργειας συνδέει νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το μέλλον - iefimerida.gr

PROTERGIA: Ο κορυφαίος προμηθευτής ενέργειας συνδέει νοικοκυριά και επιχειρήσεις με το μέλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάποτε ενέργεια σήμαινε απλά να ανάψουμε ένα φως, η νέα καμπάνια της PROTERGIA, μας δείχνει πόσο μακριά θα φτάσουμε, με τις καινούργιες και φανταστικές δυνατότητες που μας προσφέρει η ενέργεια.

Μία μέρα, από την τηλεμεταφορά, μέχρι την πιο φανταστική ιδέα, όλα τα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με τη δύναμη της ενέργειας.

Αυτό είναι και το θέμα που πραγματεύεται η καινούργια καμπάνια της Protergia.

«Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει ο «αναχρονιστικός» δάσκαλος και τα παιδιά τον διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο. Κατασκευάζοντας με την φαντασία τους, τις γνώσεις τους, αλλά και τις δυνατότητες που τους δίνει η ενέργεια, έναν τηλεμεταφορέα. Μία ιδέα που τώρα μπορεί να μας φαίνεται μακρινή, αλλά ίσως είναι προσιτή σύντομα, Διότι, αφού τα παιδιά το φαντάζονται, μπορεί και να γίνει!

Το νέο διαφημιστικό μήνυμα της Protergia έχει πρωταγωνιστές παιδιά, γιατί αυτά συμβολίζουν το μέλλον. Είναι αυτά που θα κληθούν να πάρουν θέση και να διαχειριστούν την ενέργεια, αλλά και το μέλλον του πλανήτη μας.

Με την Protergia, κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση θα μπορούν να συνδεθούν με το μέλλον!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Protergia
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ