Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε Χριστούγεννα στην Πεντέλη - iefimerida.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε Χριστούγεννα στην Πεντέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου έχουμε (μερικούς ακόμη) λόγους να ανηφορίσουμε προς τη Νέα Πεντέλη, παίρνοντας μαζί μας τη γιορτινή μας διάθεση!

Γιατί τα Χριστούγεννα ξεκινούν δυναμικά, με πολλά εικαστικά δρώμενα και παιχνίδια στο Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ., όλο δηλαδή το Σαββατοκύριακο, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Νέα Πεντέλη μας εισάγει στις γιορτές των Χριστουγέννων, στον χώρο των Κατασκηνώσεων Νέας Πεντέλης (Ναυρίνου και Σκρά, τκ 15236)!

Με θεατρικές παραστάσεις, live εμφανίσεις καλλιτεχνών και άλλα εικαστικά δρώμενα να ξεκινούν από νωρίς το πρωί, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και στους συνοδούς τους να περάσουν όμορφα και να απολαύσουν τη βόλτα τους στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Πάμε να δούμε θεατρικές παραστάσεις όπως τα "Λάχανα και Χάχανα", "Σαυράϊβορ", "Καρυοθραύστης" και η "Απαγωγή του Αϊ Βασίλη", αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες να τραγουδούνε Live, όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας, η Nastazia και οι Ying Yang Crew.

Στον καταπράσινο χώρο της κατασκήνωσης, τα παιδιά θα μπορέσουν επίσης να συμμετάσχουν σε διάφορα διαδραστικά, εκπαιδευτικά παιχνίδια, όπως το πρόγραμμα FutbolNet του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Barcelona, που υλοποιείται από την PRAKSIS με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καθώς και το παιδαγωγικό, περιβαλλοντικό παιχνίδι "Είμαι ο Σπόρος", που υλοποιείται από την Οργάνωση Γη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε Χριστούγεννα στην Πεντέλη | iefimerida.gr 0
Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε Χριστούγεννα στην Πεντέλη | iefimerida.gr 1

Στην κεντρική αίθουσα και γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τα παιδιά θα μπορέσουν να απολαύσουν τον Καραγκιόζη και τις μαριονέτες να ξετρυπώνουν δίνοντας ζωή σε ήρωες γιορτινούς. Σπιτάκια με εργαστήρια ξωτικών για να φτιάξουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους αλλά και για να ταχυδρομήσουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε Χριστούγεννα στην Πεντέλη | iefimerida.gr 2



Η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου χωριού γίνεται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Κρυσταλλείου Δημοτικού Πεντέλης και η είσοδος είναι ελεύθερη. 'Οποια οικονομική ενίσχυση είναι προαιρετική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χριστουγεννιάτικο χωριό praksis
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ