Αποκαλυπτικό βίντεο: H Μέι τα... έψαλε στον Γιούνκερ στη σύνοδο Κορυφής της ΕΕ - iefimerida.gr

Αποκαλυπτικό βίντεο: H Μέι τα... έψαλε στον Γιούνκερ στη σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

H Bρετανίδα πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Κομισιόν για σχόλιά του εις βάρος της (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με άγριες διαθέσεις πλησίασε η Τερέζα Μέι τον πρόεδρο της Κομισιόν φθάνοντας το πρωί της Παρασκευής στη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες.

Aν και δεν ακούγεται η στιχομυθία στο βίντεο που ανήρτησε στο twitter o δημοσιογράφος, Φίλιπ Σάιμ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός φαίνεται να ζητά εξηγήσεις από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που την είχε επιπλήξει χθες στις δηλώσεις του, κατηγορώντας την ότι πήγε χωρίς προτάσεις περιμένοντας απαντήσεις από την ΕΕ.

This doesn't exactly look like an exchange of pleasantries between Theresa May and Jean-Claude Juncker as the Brexit summit gets underway. #EUCO pic.twitter.com/l0r4NwDj8h

«Με χαρακτήρισες αόριστη (νεφελώδη)» φαίνεται να του λέει, κι εκείνος βάζει το χέρι του σ’ εκείνο της Μέι σαν να θέλει να την καθησυχάσει

Χθες βράδυ ο Γιούνκερ κατηγόρησε την Βρετανίδα πρωθυπουργό ότι ήταν «αόριστη και ανακριβής» στο δεκάλεπτο που μίλησε ζητώντας από τους Ευρωπαίους ηγέτες στήριξη και πρόσθετες διαβεβαιώσεις για τη δικλείδα ασφαλείας στο Ιρλανδικό σύνορο (backstop) προκειμένου να μπορέσει να περάσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων τη συμφωνία για το Brexit.

H κατήφεια στο πρόσωπο της Μέι κατά την άφιξή της το πρωί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ήταν κάτι παραπάνω από ορατή μετά το ΟΧΙ των 27 στις εκκλήσεις της.

A sombre-looking Theresa May arrives for day two of the Brexit summit as EU leaders insist her deal is "not open for renegotiation". #EUCO pic.twitter.com/xSSFgYobp5

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας της συνόδου, φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι τα έψαλε στον πρόεδρο της Κομισιόν, όταν είπε ότι είχε μια «ρωμαλέα» συζήτηση μαζί του.

MAY ON THAT JUNCKER EXCHANGE
"I had a robust discussion with JC Juncker... What came out of that was his clarity was that when he had been talking and used that phrase he was talking about a general level of debate."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ