Για πρώτη φορά και οι 5 μαζί: Κέιτ, Γουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούις σε μια πολύ κουλ φωτό [εικόνα] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά και οι 5 μαζί: Κέιτ, Γουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούις σε μια πολύ κουλ φωτό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χριστουγεννιάτικο πορτραίτο των Κέιμπριτζ έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον.

Σε μια λιγότερο στημένη φωτογραφία από την περσινή, οι πέντε ποζάρουν μαζί με τους μικρές πρίγκιπες να κλέβουν ο καθένας με τον τρόπο του την παράσταση.

Ο μικρός Λούις είναι ο νέος σκανταλιάρης της παρέας. Στην πρώτη του οικογενειακή φωτογραφία για Χριστούγεννα, ο μικρός, παρότι μόλις λίγων μηνών, ποζάρει κανονικά στην κάμερα, στην αγκαλιά της μητέρας του Κέιτ Μίντλετον, με την οποία μοιάζουν εκπληκτικά.

The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family.

The photograph, taken by Matt Porteous, shows The Duke and Duchess with their three children at Anmer Hall, and features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year. pic.twitter.com/6XqCMlhLi8

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεχωρίζει για το νάζι της και ο πρίγκιπας Τζορτζ με το γνωστό πολλά υποσχόμενο για σκανταλιές βλέμμα του.

Για πρώτη φορά και οι 5 μαζί: Κέιτ, Γουίλιαμ, Τζορτζ, Σάρλοτ, Λούις σε μια πολύ κουλ φωτό [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε στο κτήμα τους στο Νόρφολκ όπου περνούν τα Σαββατοκύριακά τους και ετοιμάζονται να περάσουν και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αυτή είναι μια από τις πιο κουλ χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που έχουν βγάλει. Πέρυσι είχαν φωτογραφηθεί με κοστούμια και ταγιέρ φέτος όμως επέλεξαν ένα εντελώς διαφορετικό στιλ. Ντυμένοι τους όλοι σπορ και απλά στη φύση, με τα παιδιά φυσικά να πρωταγωνιστούν για μια ακόμη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ