H ιστορία του Σκρουτζ, από τη σκηνή του Εθνικού, σε απευθείας μετάδοση σε ακριτικές περιοχές - iefimerida.gr

H ιστορία του Σκρουτζ, από τη σκηνή του Εθνικού, σε απευθείας μετάδοση σε ακριτικές περιοχές

«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει παραστάσεις του, απευθείας, σε ακριτικές περιοχές της χώρας.

Αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η απευθείας μετάδοση της παράστασης «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσάρλς Ντίκενς, του υπέροχου μιούζικαλ με την πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, σε Αμοργό, Παξούς, Ορεστιάδα, Φούρνους και Ικαρία

Μετά την τεράστια ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη απευθείας μετάδοση, αυτό το Σάββατο 15/12 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη απευθείας μετάδοση από το Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», του έργου «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου.

Τα παθήματα του πιο εμβληματικού τσιγκούνη της σύγχρονης δυτικής κουλτούρας ζωντανεύουν στη σκηνή του Θεάτρου Rex και «ταξιδεύουν» σε ακριτικές περιοχές

Το πρόγραμμα με τις απευθείας μεταδόσεις δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν, σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι, παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ