Ο Παναγούλης «κάρφωσε»: Πάνε με πούλμαν κόσμο από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! - iefimerida.gr

Ο Παναγούλης «κάρφωσε»: Πάνε με πούλμαν κόσμο από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη!

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Παναγούλης- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το sms που στέλνουν οι οργανώσεις στα μέλη και του οπαδούς του Σύριζα για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη αποκάλυψε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Στάθης Παναγούλης.

«Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…». Αυτό ήταν το μήνυμα αποκάλυψε ο κ. Παναγούλης μιλώντας στον 104,6

Σύμφωνα με τον διαγραφέντα από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή «απ' ό,τι υπολογίζω γύρω στα 100 πούλμαν από 50 άτομα το καθένα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά σημείωσε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Παναγούλης έκανε ακόμα λόγο και για ύποπτες μεταγραφές βουλευτών από άλλους χώρους. «Τους έχει τους 151 η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης, η κυρία Μεγαλοοικονόμου. Θα ακολουθήσουν και άλλα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης. Σχολιάζοντας οτι τέτοιους είδους μεταγραφές «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ