Τα χειρότερα Χριστούγεννα της Μίντλετον -Oταν ο Γουίλιαμ την άφησε μόνη της και την έκανε να κλαίει [εικόνες]

Mπορεί σήμερα ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να είναι παντρεμένοι με τρία παιδιά και να περνούν μαζί όλες τις γιορτές είτε στο Παλάτι είτε σε κάποια άλλη χώρα αλλά αυτό δεν ίσχυε όταν είχαν σχέση ως φοιτητές.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που περιγράφουν την έντονη σχέση που είχε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, όταν ο Τύπος δεν ασχολούνταν μαζί τους.

Χωρισμοί, επανασυνδέσεις, τσακωμοί, σκηνές ζηλοτυπίας είναι από τις φάσεις που κάθε ζευγάρι περνά, ακόμη και η Κέιτ με τον Γουίλιαμ.

Δώδεκα χρόνια μετά, λοιπόν, τα βρετανικά μέσα δημοσιεύουν μία άγνωστη χριστουγεννιάτικη ιστορία του ζευγαριού την οποία βέβαια η Κέιτ Μίντλετον θα θέλει να ξεχάσει.

Κι αυτό γιατί ενώ το ζευγάρι το 2006 είχε κανονίσει να περάσει μαζί τα Χριστούγεννα και να χαρεί τον έρωτά του, ως νέοι και «ελεύθεροι», ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποφάσισε να ακυρώσει τελευταία στιγμή την Μίντλετον και να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένεια του στο Παλάτι, αφήνοντάς την μόνη της.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η εξέλιξη αυτή βρήκε τόσο απροετοίμαστη την Κέιτ Μίντλετον που μόλις άκουσε πως τα σχέδιά τους ακυρώνοντας ξέσπασε σε κλάματα.

«Ο Γουίλιαμ είχε ήδη επισκεφτεί την οικογένειά του πριν τα Χριστούγεννα και αναμενόταν να φύγει από το Παλάτι για να περάσει αυτές τις μέρες με την Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο τελευταία στιγμή το μετάνιωσε. Την πήρε τηλέφωνο αργά το βράδυ και μόλις της το είπε εκείνη ξέσπασε σε κλάματα», ανέφερε μία ρεπόρτερ.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κέιτ Μίντλετον είχε πάρει πολύ βαριά αυτή την εξέλιξη, ενώ από την πλευρά του ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν το έβλεπε έτσι.

Το ζευγάρι χρειάστηκε να κάνει υπομονή ακόμη 5 χρόνια έως το 2011 όπου και παντρεύτηκαν, ώστε να μπορέσει να κάνει Χριστούγεννα μαζί, χωρίς να κρύβεται, μαζί με την οικογένειά τους.

Πάντως να σημειωθεί πως φέτος ο Πρίγκιπας Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της Κέιτ.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ