Ζωδιάσματα, ή αλλιώς, Τρίτη με νέα Σελήνη - iefimerida.gr

Ζωδιάσματα, ή αλλιώς, Τρίτη με νέα Σελήνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να αλλάξεις σελίδα. Τι κάθεσαι, λοιπόν; Γύρνα την.

Κριός

Οh, mon dieu. Tραγουδάς Μαρινέλα και «θέλω ν’ αλλάξω ουρανό, μα δεν υπάρχουν δρόμοι». Πού να υπάρξουν δρόμοι με τα μυαλά που έχεις. Αλλαγή δεν σημαίνει κάθομαι στα ολόιδια, δεν κάνω τίποτα, και θέλω οι ευκαιρίες να έρθουν να μου χτυπήσουν την πόρτα. Και πώς δηλαδή να στη χτυπήσουν, αφού έχεις αφήσει άλλο όνομα στο κουδούνι από τη βαρεμάρα σου να το αλλάξεις; Έλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να ντυθείς γαμπρούλης, να βγεις έξω και να γνωρίσεις νέους φίλους. Χμ, καιρός ήταν.

Ταύρος

Επιτέλους, κάποιος σου βγάζει την τσιμινιέρα από το στήθος και νιώθεις πιο ανάλαφρα. Κάτι σαν «πούπουλο» ή σαν πεταλούδα. Η μέρα κινείται σε ανάλαφρους ρυθμούς και όλα μπορούν να είναι γλυκόπιοτα. Σαν να πίνεις πολλά ρακόμελα. Το μεθύσι δεν το αποφεύγεις, όμως έχει ανάγκη να το ρίξεις λίγο έξω και να μουδιάσεις το μυαλό σου από τις πολλές σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σημαίνει νέα δημιουργική αρχή και δύναμη σε κάθε ξεκίνημα. Οκ, πάρ’ το όλο από την αρχή, αλλά μην αρχίσεις τις υπερβολές, δηλαδή μην ανέβεις στην ταράτσα κάνοντας τον σούπερμαν.

Δίδυμος

Αφήνεις τους άλλους να νομίζουν ότι κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν αυτά τα «περιβόητα» χαρτιά, απλά αγοράζεις χρόνο και αφού δεν μπορείς να τους πείσεις, πας να τους μπερδέψεις. Οκ, η Παναγιά μαζί σου, γιατί μπορεί και να εκτεθείς από στιγμή σε στιγμή. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να πας παραπέρα, αλλά γι’ αυτό το παραπέρα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να έχεις αποφασίσει να μείνεις στην καλή μεριά των πραγμάτων (ναι, ένα μεγάλο κομμάτι σου το τραβάνε τα σκοτάδια).

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σήμερα σου δίνει μια καλή σπρωξιά να πας μπροστά και μπορεί μερικές στιγμές να αναρωτιέσαι «τι έγινε, ρε παιδιά», αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι χωρίς «σπρώξιμο» δεν κουνιέσαι από τα ίδια και τα ίδια σου, όσο κι αν αποζητάς να γυρίσεις σελίδα. Η αλλαγή δεν θα έρθει όμως ουρανοκατέβατα, όσο και αν το παίζεις εσύ η Belle de jour. Σταμάτα να βρίσκεσαι σε μόνιμο τριπ αυτολύπησης και προχώρα τώρα που ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι φώναξες εσύ τον μπόγια.

Λέων

Θέλεις και θέλεις και λες και ξαναλές. Αλλά πραγματικά πόσο «δουλεύεις» γι’ αυτά τα θέλω σου; Μόνο λόγια είσαι, paroles, paroles. Αν δεν σου αρέσει η πραγματικότητά σου, άλλαξέ την. Όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης, εσύ έχεις και τα πινέλα και τα χρώματα, ζωγράφισε τη ζωή σου από την αρχή. Στο χέρι σου είναι. Η Νέα Σελήνη σού κλείνει σήμερα με νόημα το μάτι. Ναι, θα ήταν πιο εύκολο να ξυπνήσεις μια μέρα και όλες οι αλλαγές να έχουν γίνει σχεδόν μαγικά, όμως αυτά τα μαγικά μόνο στον κινηματογράφο γίνοναι. Τα δυνατά στιλπνά μαλλιά θέλουν φροντίδα, το ίδιο και οι σχέσεις, εργασιακές ή προσωπικές. Δούλεψε λοιπόν σκληρά για να αλλάξεις αυτά που μπορείς, και μάθε να δέχεσαι αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει με στωικότητα και όχι με θυμό.

Παρθένος

Ξεκίνα σήμερα με μπρίο, με χαρά και γιατί όχι και με κέφι. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο meraviglioso. Στο ένα σου μάτι καίει ένας αγριορομαντισμός, στο άλλο μια λιγωμένη έξαψη. Όπως και να έχει, σήμερα η νύχτα σου θα είναι καλύτερη από τη μέρα σου, που σημαίνει ότι ο ερωτισμός φοράει τα καλά του και θέλει να γίνει παιχνίδι. Χμ, pas mal, pas mal. Να θυμάσαι μόνο να μην βιάζεσαι, γιατί όποτε βιάζεσαι μπουρδουκλώνεσαι και πέφτεις.

Ζυγός

Εντάξει, σε έχουν στριμώξει για τα καλά, όμως τώρα είναι η στιγμή να δείξεις ότι τα άξιζες τα λεφτά της μεταγραφής. Ναι, πρέπει να το ιδρώσεις το φανελάκι και να βάλεις και γκολ. Ήδη κάποιοι καλοθελητές λένε ότι δεν τραβάς και έχουν αρχίσει να σε λένε ψοφάλογο. Η Νέα Σελήνη γυρίζει σελίδα στο μυαλό σου. Πρέπει τώρα να τους πείσεις ότι εννοείς τα όσα λες.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σήμερα στον τρίτο σου οίκο σου λέει: άρχισαν τα όργανα! Γι’ αυτό σήκω από τη θέση σου και εν ανάγκη κούνησε και τη μέση σου! Είναι ο καιρός να δείξεις ότι ξέρεις να χορεύεις και όταν το θέλει και το λέει η ψυχούλα σου το έχεις: Σε ελεύθερη μετάφραση, και επειδή τα υποκοριστικά δεν σου αρέσουν (βλέπε ψυχούλα), ήρθε ο καιρός να συνδεθείς με τον Σκορπιό που κρύβεις μέσα σου, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σήμερα σε ανανεώσει. Ασχολήσου με την επιδερμίδα των πραγμάτων. Με το σώμα, την υγεία και το πνεύμα σου. Αν βρεις χρόνο, κάνε και διαλογισμό. Η μέρα σήμερα σού ψιθυρίζει ένα ευεργετικό μυστικό∙ αν το ακούσεις θα είσαι ο μεγάλος κερδισμένος της μέρας, αν όχι δεν πειράζει, το σύμπαν θα σου δώσει κι άλλες ευκαιρίες. Απλά, να είσαι σε εγρήγορση να αφουγκραστείς .

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου λέει: «γύρισε τώρα σελίδα στα ερωτικά και επιτέλους άφησε πίσω το χθες και το προχθές». Μην παίρνεις άλλα ληγμένα και άφησε την άνοιξη να μπει στο πετσί σου. Να σε κάνει, δηλαδή, πιο αυθόρμητο, πιο χαρούμενο πιο ζεν πρεμιέ. Για αρχή, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός. Είναι κρίμα να πέφτει το φλερτ στο πάτωμα και να σέρνεται. Κρίμα κι άδικο!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήμερα σε βάζει να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και με διάφορα οικογενειακά θέματα που ζητούν λύσεις και απαντήσεις. Όλη αυτή η ενασχόληση γίνεται με φροντίδα, στοργή και προδέρμ, και εκεί που άλλοτε θα σιχτίριζες ή θα έλεγες «δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μ’ αυτά», σήμερα μπορείς να σηκώσεις στις πλάτες σου το βάρος όλο του κόσμου. Και οι λύσεις θα ‘ναι όλες φωτισμένες και στη μεριά εκείνη που το συναίσθημα έχει τη μεγαλύτερη αξία. Εύγε. Και ο Ηρακλής Υδροχόος, ξέρεις, ισχυριζόταν ότι ήταν.

Ιχθύες

Νιώθεις ότι είσαι έξω από τα νερά σου, αλλά είσαι εντελώς στα νερά σου. Απλά σου έχει μείνει κάτι σαν συνήθεια και δεν μπορείς να μην γκρινιάζεις και πρέπει κάτι πάντα να σου φταίει. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, κυνηγάς κι εσύ σαν τον Δον Κιχώτη υποθετικούς ανεμόμυλους. Σώνει πια. Νισάφι. Κάνε κάτι με τις νευρώσεις σου. Οι καλές μέρες είναι εδώ. Είναι κρίμα που φεύγουν έτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ