3+1 αρώματα που αξίζουν την προσοχή σας -Και όλοι γύρω σας θα αναρωτιούνται τι φοράτε - iefimerida.gr

3+1 αρώματα που αξίζουν την προσοχή σας -Και όλοι γύρω σας θα αναρωτιούνται τι φοράτε

Aρώματα. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mύρισαν Χριστούγεννα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις αγορές μας.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ξεκινάει και είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε. Οικογενειακά τραπέζια, βραδινές συναντήσεις με φίλους σε διάφορα σημεία της πόλης και φυσικά όρεξη και κέφι για ψώνια, για την πολυαναμενόμενη ανταλλαγή δώρων, που περιμένουμε όλοι πώς και πώς.

Τόσο στα δικά μας πρόσωπα, όσο και στους ίδιους μας τους εαυτούς, θέλουμε να προσφέρουμε δώρα. Και αναμφισβήτητα τα Χριστούγεννα είναι η εποχής που επενδύουμε σε ένα άρωμα.

Πολλοί μένουν σταθεροί στο άρωμα που φοράνε για χρόνια και πλέον τους χαρακτηρίζει. Είναι και κάποιοι όμως που θέλουν νέες νότες στο δέρμα τους, θέλουν να βγουν στα καταστήματα ομορφιάς και να αρχίσουν να μυρίζουν ό,τι τελευταίο έχει κυκλοφορήσει.

Οι νότες πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα, ωστόσο μέχρι να καταλήξουμε στο δικό μας αγαπημένο ή σε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα του ατόμου που θέλουμε να το προσφέρουμε, πρέπει να μυρίσουμε αρκετά.

Παρακάτω έχουμε κάποιες προτάσεις για αρώματα που δοκιμάσαμε και θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας...

Δείτε τα 3+1 αρώματα που θα κάνουν αίσθηση, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρώματα 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ