Πιεσμένη η Μέγκαν Μαρκλ -Πώς την καταπιέζει το παλάτι - iefimerida.gr

Πιεσμένη η Μέγκαν Μαρκλ -Πώς την καταπιέζει το παλάτι

Η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες για τις οικογενειακές εντάσεις στο εσωτερικό του παλατιού του Κένσινγκτον δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και φαίνεται πως η δούκισσα του Σάσεξ αρχίζει να νιώθει την πίεση.

Με όλα όσα γράφονται, η Μέγκαν δεν μπορεί να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της όπως είχε συνηθίσει να κάνει

Πηγές λένε πως η 37χρονη Μέγκαν έχει «μπουχτίσει» από το γεγονός ότι δεν μπορεί να «υπερασπιστεί τον εαυτό της» καθώς οι απαιτήσεις του βασιλικού πρωτοκόλλου υπαγορεύουν πως πρέπει να διατηρεί μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με τις φήμες για την διαμάχη της με την Κέιτ.

Μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly πως η έγκυος δούκισσα θεωρεί «απογοητευτικό και αγχωτικό» το να μην μπορεί να μιλήσει και πιστεύει πως οι περιορισμοί της βασιλικής ζωής είναι «εξουθενωτικοί».

Η Μέγκαν, μια γνωστή φεμινίστρια που έδινε ομιλίες στα φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών, αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος της μετάβασής της στην βασιλική οικογένεια.

Χάρι, Μέγκαν, Γουίλιαμ, Κέιτ

Η πηγή δήλωσε επίσης στο περιοδικό: «Πάντα βασιζόταν στη δική της φωνή για να στέκεται στο πλευρό άλλων αλλά και για τον εαυτό της. Έτσι, το να μην μπορεί να πει τίποτα, είναι ένα εξουθενωτικό συναίσθημα.

«Ήταν πάντα τόσο ανεξάρτητη, όλη της τη ζωή και όλα αυτά της έχουν πλέον αφαιρεθεί. Ήταν πάντα σε θέση να αντεπιτίθεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα δεν μπορεί» πρόσθεσε η πηγή τονίζοντας πως και ο πρίγκιπας Χάρι, που είναι «πολύ προστατευτικός» με την σύζυγό του, νιώθει κι αυτός την πίεση.

«Πολύ διαφορετικοί άνθρωποι» χαρακτήρισε μια πηγή τους Χάρι και Μέγκαν

Όλο αυτό προέκυψε από τις φήμες πως υπάρχει μια ρήξη ανάμεσα στην οικογένεια των Κέμπριτζ και των Σάσεξ, μετά την είδηση πως ο Χάρι και η Μέγκαν θα μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσινγκτον για το Φρόγκμορ Χάουζ.

Ωστόσο, κάποιες πηγές της βασιλικής οικογένειας επέμειναν πως δεν υπήρξε ρήξη στις σχέσεις τους αλλά παραδέχτηκαν πως οι Σάσεξ είναι «πολύ διαφορετικοί άνθρωποι».

Πάντως, τα δύο ζευγάρια, θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι των Κέμπριτζ στο Νόρφολκ, όπως έκαναν και πέρυσι.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ