Δημητρακόπουλος για υπόθεση Ριχάρδου: Ολίσθημα όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας μεταλλάσσεται σε εισαγγελέα - iefimerida.gr

Δημητρακόπουλος για υπόθεση Ριχάρδου: Ολίσθημα όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας μεταλλάσσεται σε εισαγγελέα

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλάνη επί του παρόντος χαρακτήρισε σήμερα την υπόθεση του κυκλώματος χρυσού ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στον Σκάι τόνισε πως λαθρεμπορία δεν υπήρξε, ωστόσο πρόσθεσε πως υπάρχουν αναμφισβήτητα ευθύνες που θα πρέπει να εντοπιστούν.

Χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ολίσθημα όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας μεταλλάσσεται σε εισαγγελέα.

«Κάποιος μέχρι να καταδικαστεί θεωρείται αθώος. Αν αυτό τραυματίζεται από τον πρωθυπουργό τότε έχουμε ένα πλήγμα στο κράτος δικαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Επίσης, υποστήριξε ακόμη πως όταν ο πρωθυπουργός προεξοφλεί την ενοχή κάποιων που εμπλέκονται σε κατηγορία, αυτό είναι ένα βάρος στην πλάτη του δικαστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ