Ματέο Σαλβίνι: Ντροπή να χάνει η Μίλαν από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ματέο Σαλβίνι: Ντροπή να χάνει η Μίλαν από τον Ολυμπιακό

Ματέο Σαλβίνι/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντροπή χαρακτήρισε ο Ματέο Σαλβίνι την ήττα της Μίλαν από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που διεξήχθη χτες στο Καραϊσκάκη για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι επισκέφτηκε τη χώρα μας για να δει από κοντά την ομάδα του να... χάνει με σκορ 3-1, από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα της Μϊλαν και τον αποκλεισμό της από το Europa League, o Σαλβίνι μίλησε στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο TeleLombardia και έκανε λόγο για μια κακή εμφάνιση.

«Είναι ντροπή. Θα μιλήσω μόνο σαν υπουργός γιατί αν μιλήσω σαν φίλαθλος θα παρεξηγηθεί κόσμος. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Μίλαν που πήγαν στο γήπεδο, ήταν υπέροχοι. Κανένα σχόλιο για τον Γκατούζο», είπε.

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε μάλιστα και ένα tweet με βίντεο από το γήπεδο γράφοντας για τους οπαδούς της Μίλαν.

«Αθήνα. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι ηρωικοί φίλαθλοι της Μίλαν. Για τα υπόλοιπα να μη σχολιάσω, τα αφήνω σε εσάς...».

Atene, l’unica cosa da salvare sono gli eroici tifosi del Milan. Su tutto il resto, meglio non fare commenti, li lascio fare a voi... pic.twitter.com/OH3h5v31tI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματέο Σαλβίνι Μίλαν Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ