Παππάς για Πετσίτη: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι τον γνωρίζω, υπήρξε συνεργασία σε εθελοντική βάση - iefimerida.gr

Παππάς για Πετσίτη: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι τον γνωρίζω, υπήρξε συνεργασία σε εθελοντική βάση

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητα ότι θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Παράλληλα χαρακτήρισε «διόλου ευχάριστη» την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Στο θέμα που αφορά τον κ. Μανώλη Πετσίτη και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σύμβουλος είτε του ίδιου είτε του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παππάς, υποστήριξε ότι:

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση. Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».

Aναφορικά με το θέμα των ΑΝΕΛ είπε:

«Νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος να πειστούν ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα. Η κατάσταση πάντως δεν είναι ευχάριστη».

Προσέθεσε ακόμη ότι είναι θετικό που το Ποτάμι παραμένει θετικά προσκείμενο έναντι της Συμφωνίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΤΣΙΝΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ