Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνεται στο «άνοιγμα» Σαρίδη: Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η πρότασή του για τους δανειολήπτες

Θετική ανταπόκριση στο... φλερτ του Γιάννη Σαρίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μπαλωμενάκης, ανέφερε ότι η πρόταση που έκανε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων αξίζει να συζητηθεί και είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Ο κ. Σαρίδης είχε ζητήσει το πρωί από το βήμα της Βουλής να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέχρι το τέλος της συζήτησης αν συμφωνούν με την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για τους δανειολήπτες λέγοντας: «Εχουν ενημερωθεί εγκαίρως για την πρότασή μας, όλοι οι γραμματείς των ΚΟ έχουν κοινοποιηθεί στους πάντες και σας έχω ενοχλήσει ο ίδιος προσωπικά για αυτό! Καλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να μας απαντήσουν ευθέως και πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού ποια είναι η θέση της κυβέρνησης στην πρόταση που έχουμε καταθέσει».

Το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν η πρόταση Μπαλωμενάκη είναι προσωπική η είναι μία τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο τον μέχρι σήμερα βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων προκειμένου αρχικά να δώσει θετική ψήφο στον προϋπολογισμό και ενδεχομένως στη συνέχεια να ανοίξει η πόρτα για την ένταξη του στο κυβερνών κόμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ