Κύκλοι Μαξίμου: Ο Μοσκοβισί δυσαρεστήθηκε με τον Μητσοτάκη για τα περί συναλλαγής Σκοπιανού με συντάξεις - iefimerida.gr

Κύκλοι Μαξίμου: Ο Μοσκοβισί δυσαρεστήθηκε με τον Μητσοτάκη για τα περί συναλλαγής Σκοπιανού με συντάξεις

Κυριάκος Μητσοτάκης και Πιέρ Μοσκοβισί σε παλαιότερη συνάντησηή τους-Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυβερνητικοί κύκλοι διαχέουν δυσαρέσκεια του Επιτρόπου Οικονομικών της ΕΕ Πιέρ Μοσκοβισί για τις δηλώσεις Μητσοτάκη και την κριτική που του ασκεί.

Στη συνάντηση που έγινε νωρίτερα με τον Αλέξη Τσίπρα όπου συζητήθηκε ο προϋπολογισμός και έγινε ανασκόπηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο Πιέρ Μοσκοβισί ήταν ήδη ενημερωμένος για δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με την «συναλλαγή» του Σκοπιανού με την μη περικοπή των συντάξεων. Κατά πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μοσκοβισί εξέφρασε την δυσαρέσκειά του.

Επίσης, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών ήταν ενημερωμένος και για την κριτική που του ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα από τη στιγμή που μίλησε στην ελληνική Βουλή και προανήγγειλε την μη περικοπή των συντάξεων. «Αν με κατηγορούν επειδή έχω συμβάλλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτό» φέρεται να τόνισε στο συνομιλητή του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ