Κόλαφος η Χρυσούλα Διαβάτη με το Παλλάς: Εχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται εκεί; - iefimerida.gr

Κόλαφος η Χρυσούλα Διαβάτη με το Παλλάς: Εχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται εκεί;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά του Παλλάς και της Ελενας Ακρίτα ξέσπασε η Χρυσούλα Διαβάτη με αφορμή την κόντρα του θεάτρου με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Πάντα υπήρχαν αυτά τα θεάματα στην Αθήνα. Υπήρξε ο Χάρρυ Κλυνν, υπήρξαν παλαιότερα άλλοι. Η σάτιρα είναι για ανθρώπους που έχουν χιούμορ και καταλαβαίνουν. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μιλάει για κανέναν. Να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του και να γυρίζουν και να λένε στον καθρέφτη “εγώ τι έχω κάνει; Εγώ ποιος είμαι;”.

Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο.

Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια κι έχω δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσούλα Διαβάτη Παλλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ