Η απροσδόκητη αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ on camera όταν άρχισε να κλωτσάει το μωρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απροσδόκητη αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ on camera όταν άρχισε να κλωτσάει το μωρό [βίντεο]

Η δούκισσα του Σάσεξ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρλαμπρη ήταν η Μέγκαν Μαρκλ προχθές όταν ανέβηκε στην σκηνή της τελετής απονομής των βρετανικών βραβείων μόδας.

Η 37χρονη, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη του 2019, χάιδευε διαρκώς την κοιλιά της – κάτι που ενόχλησε αρκετούς κακοπροαίρετους – την στιγμή που απένειμε το βραβείο στην σχεδιάστρια του νυφικού της Κλερ Κέλερ, με πολλούς να πιστεύουν πως ίσως το μωρό κλωτσούσε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry supporters (@harry_meghan_updates) στις 10 Δεκ, 2018 στις 2:23 μμ PST

Ο λογαριασμός στο Instagram που καταγράφει όλες τις κινήσεις της Μέγκαν και του Χάρι, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που η δούκισσα του Σάσεξ αντιδρά στο κλώτσημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby Sussex is full of energy !! Look how he/she kicks mummy hard and Meghan close her eyes Baby Sussex is playing Polo Video by @_pammyyy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan & Harry supporters (@harry_meghan_updates) στις 12 Δεκ, 2018 στις 6:03 πμ PST

«Το μωρό των Σάσεξ είναι γεμάτο ενέργεια! Κοιτάξτε πόσο δυνατά χτυπά την μαμά και η Μέγκαν κλείνει τα μάτια» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο. Οι θαυμαστές της, φυσικά έσπευσαν να σχολιάσουν, με κάποιο να γράφει: «Νομίζω πως γι’ αυτό κρατά διαρκώς την κοιλιά της. Επειδή τα μωρά είναι πολύ δραστήρια». Ένας άλλος οπαδός πρόσθεσε: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί την κρατά και με τα δυο της χέρια» και ένας τρίτος: «Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενη και για τους δυο τους. Όλα τα μωρά θα πρέπει να νιώθουν αυτή την αγάπη κι αυτό το μωρό το αγαπούν ήδη πάρα πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 10 Δεκ, 2018 στις 2:20 μμ PST

Η πρώην ηθοποιός του Χόλιγουντ, ήταν εντυπωσιακή με το μαύρο φόρεμα Givenchy, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα Tamara Mellon, τρία χρυσά βραχιόλια και ένα ζευγάρι απλά χρυσά σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ