Συγκέντρωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ προς τα συνδικάτα και τους εργάτες της Γαλλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκέντρωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ προς τα συνδικάτα και τους εργάτες της Γαλλίας [εικόνες]

ΠΑΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα.

Εκφράζοντας έτσι την Αλληλεγγύη τους στον αγώνα των συνδικάτων, των εργατών και των νέων της Γαλλίας και στην μεγάλη Απεργία τους στις 14 Δεκέμβρη.
Και στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, φάνηκε ότι η καταστολή και ο αυταρχισμός είναι η απάντηση των κυβερνήσεων σε κάθε χώρα, που οι κυβερνήσεις υπηρετούν τα συμφέροντα του Κεφαλαίου.

«Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων και των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας»

Οπως αναφέρεουν σε ανακοίνωσή τους «Η Πρεσβεία της Γαλλίας αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Συνδικάτων, ενώ κρύφτηκε πίσω από ΜΑΤ και αστυνομία αντιμετωπίζοντας τους εκπροσώπους των εργαζομένων της Ελλάδας σαν εγκληματίες. Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων και των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους και απαιτούμε την ικανοποίηση τους.
Στον αυταρχισμό και την καταστολή απαντάμε με ταξική αλληλεγγύη και προλεταριακό διεθνισμό!».

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαλλική πρεσβεία ΠΑΜΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ